FORMULA 1: Fetel kreće prvi, Alonso u trećem redu

 
  • 0

Vodeći u generalnom plasmanu i aktuelni svetski šampion dominirao je tokom oba dana na treninzima za VN Indije, jedini konkurent u trci za titulu, Španac Alonso startuje sa petog mesta

Aktuelni svetski šampion i vodeći u generalnom plasmanu Formule 1, Nemac Sebastijan Fetel, vozač Red bula, bio je najbrži na zvaničnom treningu i obezbedio pol-poziciju u trci za Veliku nagradu Indije, 17. ove sezone.

Sa drugog mesta startovaće Fetelov klupski kolega, Australijanac Mark Veber, potom slede dva Britanca na Meklarenu, Luis Hamilton i Dženson Baton, a onda dva Ferarija, Španac Fernado Alonso, drugoplasirani u šampionatu i jedini konkurent Fetelu u borbi za titulu startovaće sa petog mesta, a odmah iza njega je Brazilac Felipe Masa.

Fetel je u sjajnoj formi, pobedio je u poslednje tri trke, potpuno je dominirao i na nezvaničnom i na zvaničnom treningu u Indiji i u završnicu sezone ulazi kao nesumnjivi favorit, a trenutno ima šest bodova prednosti u odnosu na Alonsa (215:209).

Velika nagrada Indije startuje u 10.30 sati po našem vremenu u nedelju, a posle nje slede još tri trke do kraja sezone.

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA