DŽABA IH HVALE: Partizan jedini u Ligi Evrope nije dao gol! (VIDEO)

 
  • 4

Partizan, posle najbolje igre ove sezone sinoć u Milanu, ostao jedini tim u drugom po važnosti takmičenju u Evropi bez postignutog gola

DŽABA IM ŠTO IH SVI HVALE! Partizan se nije obrukao u Milanu, štaviše, da je mladi Lazar Marković bio spretniji u tom 88. minutu, "crno-beli" su mogli danas duplo da slave - jednu od najvećih evropskih pobeda, ali i prvi gol u takmičenju Lige Evrope.

Naslađivali su se mediji u Srbiji očajnim golgeterskim učinkom zagrebačkog Dinama, koji nikako da postane "ćorava koka koja ubode neko zrno" u Ligi šampiona. Međutim, ćorav je i Partizan. Posle 270 minuta igre u drugom najkvalitetnijem takmičenju u Evropi "crno-beli" u rubrici "postiugnuti golovi" imaju NULU i po tome su trenutno jedinstveni u Ligi Evrope.

Uoči trećeg kola Lige Evrope, samo su Partizan, Maritimo i Sporting iz Lisabona bili bez pogotka. Sinoć su mreže rivala tresla oba portugalska predstavnika, ne i srpski šampion.

"Crno-beli" su dozvolili Nefčiju da napusti Beograd bez primljenog gola, ekipi koja je Interu uspela da da jedan gol u prethodnom kolu. "Crno-beli" praktično nisu ni bili blizu gola u Kazanju, a posna serija se nastavila.

"Crno-beli" tokom istorije grupnih takmičenja nikada nisu završili grupu bez golova. Bili su bez pobede u nekoliko navrata, ali su bar mreže tresli.

Nova prilika za prvi gol je za dve nedelje kada u Beograd dolazi milanski tim.

(S. M.)

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • luk i slanina

    26. oktobar 2012 | 15:17

    Pa nema cika toleta da svira penale,najgora ekipa u ligi evrope sto je ucestvovala ikada nula bodova nula golova bruka i sramota....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA