VATERPOLO: Bez Pijetlovića na Nemce i Špance

Savezni selektor Dejan Udovičić odlučio da umesto povređenog centra Crvene zvezde priliku dobije sidraš Vojvodine Nemanja Ubović

  • 0

Vaterpolisti Srbije biće vidno oslabljeni na duelima protiv Nemačke i Španije na startu Svetske lige, jer je prvi centar ekipe Duško Pijetlović povređen.

Selektor Dejan Udovičić doneo je odluku da umesto njega na pripreme pozove Nemanju Ubovića iz Vojvodine.

Duel sa Nemačkom na programu je 31. oktobra, dok sa Špancima igramo 3. novembra. Naša reprezentacija prošle godine nije učestvovala u tom takmičenju, a ove igra u Grupi B, u kojoj se još nalazi i selekcija Makedonije.

Sad preostaje da se vidi da li će se svi reprezentativci odazvati pozivu selektora, sa kojim su imali nesporazum tokom proteklog takmičenja (OI London).

Iz tog razloga su i uputili pismo u VSS tražeći promene. Međutim, stručni savet Vaterpolo saveza dao je podršku selektoru Udovičiću nakon što je usvojio njegov dopunski izveštaj sa OI.

Inače, Srbija je najuspešnija učesnica Svetske lige u istoriji. Pod sadašnjim imenom i u zajedničkoj državi sa Crnom Gorom osvojila je šest zlatnih medalja, jedno srebro i jednu bronzu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA