MAKEDONCI IMAJU SVOJU ISTINU: "Grobari" su pravili haos u "Morači"!

 
  • 0

Makedosnki mediji strahuju šta će navijači Partizana napraviti kada dođu u Skoplje, a crnogorska "Pobjeda" navodi da su „grobari“ pokušali da preskoče ogradu, što je isprovociralo domaće pristalice

Prema navodima crnogorskih medija, neredima u dvorani "Morača" neposredno pred početak meča ABA lige između Budućnosti i Partizana prethodili su pokušaji „grobara“ da preskoče ogradu, što je isprovociralo domaće pristalice „varvare“, kojima je to bio povod za nasrtanje na protivničku navijačku grupu.

Tako prenosi "Pobjeda", a za tu spekulaciju su se uhvatili makedonski mediji. Portal "mkd.mk" je svoj tekst o neredima naslovio sa "Grobari napravili haos u Podgorici, šta li će biti kada dođu u Skoplje"!

Tokom utakmice su se pojavile informacije da je domaćim "varvarima" zasmetalo skandiranje "grobara": "Vi ste samo mali deo Srbije", pa su domaći navijači upali na teren kako bi se obračunali sa gostujućim.

Makedonski portal već je izrazio bojazan povodom gostovanja Partizana u Skoplju MZT-u, zakazano tek za 16. mart, posebno zbog "zategnutih srpsko-makedonskih odnosa zbog događaja sa fudbalske utakmice Makedonija - Srbija".

Sa strahom se predviđa i utakmica narednog kola, kada košarkaši Crvene zvezde gostuju u hali "Boris Trajkovski".

(Telegraf.rs/ foto: Pobjeda/ Saša Matić)

Video: Elšnik komentarisao težak poraz Zvezde od Intera od 0:4

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA