Novak na pomenu dedi Vladimiru

Najbolji srpski teniser je u pauzi između dva turnira obišao grob dede koga je mnogo voleo i sa porodicom mu dao šestomesečni pomen

  • 0

Srpski teniser Novak Đoković je u petak, na Novom groblju u Beogradu, davao sa porodicom šestomesečni pomen dedi Vladimiru. Osim Novaka, prisutni su bili i majka Dijana, otac Srđan i mlađi brat Đorđe, kao i desetak rođaka i porodičnih prijatelja.

Zbog teniskih obaveza, Nole nije prisustvovao sedmodnevnom pomenu dedi, kog je mnogo voleo, u aprilu ove godine, a pauza između dva turnira omogućila mu je da se ovog puta pojavi. Iako mu sigurno nije bilo lako, Novak je ostao profesionalac i strpljivo odgovorio svim znatiželjnim prolaznicima koji su poželeli da razmene nekoliko rečenica s njim ili tek da stisnu ruku velikom srpskom šampionu.

Đokovići su se, inače, vratili u Beograd iz Crne Gore, gde su prisustvovali osveštanju hrama Svetog arhangela Mihajla u Jasenovom Polju kod Nikšića, za čije je podizanje najzaslužniji upravo Novak.

Najboljeg srpskog tenisera naredne nedelje očekuje turnir u Parizu, na kojem bi mogao da prestigne Rodžera Federera na čelu ATP liste, a boravak u Beogradu iskoristio je da pogleda košarkaše Crvene zvezde u meču ABA lige protiv Igokee, gde je prisustvovao porazu omiljenog kluba.

(Telegraf.rs / Foto: A. Dimitrijević / Alo!)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA