INTER GAZDA MILANA: Samjuel rešio derbi iz prvog udarca! (VIDEO)

 
  • 0

Prva prava prilika u 3. minutu donela je konačan rezultat na "San Siru". Milan celo drugo poluvreme bio sa igračem više, na kraju ostao na sramotnih sedam bodova iz sedam mečeva

U velikom milanskom derbiju Inter je golom Valtera Samjuela pobedio Milan 1:0 i bar do prolećnog duela nosi nadimak "gazda grada".

"Derbi dela Madonina" odlučen je u 3. minutu, a Milan je i pored velikog pritiska na terenu ostao na jednom od najsramnijih učinaka na početku sezone. "Roso-neri" očajno igraju od početka sezone pod Masimilijanom Alegrijem, imaju samo sedam bodova posle sedam kola Serije A i vrlo je nezhavlno prognozirati kakvi će se potezi voditi u taboru "crno-crvenih" narednih dana.

Inter je sa tri boda ostao u vrhu, sa 4 boda zaostatka za vodećim Juventusom.

Inter je mogao da “overi” gradskog rivala samo koji trenutak kasnije, ali veliku grešku Abijatija koji je sa gola dodao loptu Militu, Argentinac nije uspeo da sprovede u gol.

Od tog 6. minuta Inter razmišlja samo o odbrani gola, a takva taktika, Stramaćonija naročito, došla je do izražaja početkom drugog poluvremena, kada je isključen Nagatomo.

Milan je krenuo na sve ili ništa, nekoliko desetina puta do kraja meča bio je u šesnaestercu Handanovića, ali kada je trebalo da se bude na visini zadatka, slovenački golman je upravo to i bio.

"Crno-plavi" su pokušavali iz kontri, ali je sve stalo na samo jednom pokušaju, blagom Palasija.

U Milanu će sasvim sigurno narednih dana grmeti na glavnog sudiju, koji je u u prvom poluvremenu poništio bombu Akvilanija sa više od trideset metara zbog sumnjivog faula Emaneulsona nad Handanovićem, ali i situacije iz 80. minuta kada je Robinjo pao u kaznenom prostoru posle duela sa strelcem Samjuelom.

Oba puta sudija je doneo odluku u korist Intera, što se naročito nije dopalo treneru Milana Alegriju, koji je doduše od prvog minuta imao šta da kaže glavnom arbitru, naročito u finišu meča.

Rezultati 7. kola:

Sijena – Juventus 1:2

( Kalaio 45+1. – Pirlo 14, Markizio 85. )

Katanija – Parma 2:0

( Gomez 2, Bergesio 80. )

Fiorentina – Bolonja 1:0

( Jovetić 7. )

Peskara – Lacio 0:3

( Ernanes 5, Klose 25, 36. )

Torino – Kaljari 0:1

( Nene 74.pen. )

Milan – Inter 0:1

(Samjuel 3)

Napoli – Udineze 2:1 (2:1)

(Hamšik 30, Pandev 45+1 - Pinci 43)

Subota:

Ðenova – Palermo 1:1

Kjevo – Sampdorija 2:1.

Tabela: Juventus 19, Napoli 19, Lacio 15, Inter 15, Roma 11, Fiorentina 11, Katanija 11…

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA