TOLE NEĆE TERZIĆA: Pametnije mu je da okreči Omladinski stadion nego da se meša u rad FSS

 
  • 0

"Zvezdanu Terziću i ljudima sličnim njemu nije mesto u Savezu, a ne preporučujem ni Zajednici superligaša da ga izabere, iako je to njihova stvar", poručuje predsednik FSS

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić izjavio je da Zvezdan Terzić nije dobrodošao na Terazije 35 dok se protiv njega vodi sudski proces. Prvi čovek srpskog fudbala poručio je svom prethodniku da u Savezu nema mesta njemu i ostalim ljudima koji se sumnjiče za krivična dela u fudbalu.

- Zvezdanu Terziću i ljudima sličnim njemu nije mesto u FSS. On je zamenio Momčila Minića na mestu potpredsednika Saveza, ali na to mesto ga je delegirao OFK Beograd. To je krivica klubova, jer oni delegiraju članove, na tu funkciju ga nije izabrao nijedan organ FSS - rekao je Tole za "Informer".

Terzića bi uskoro OFK Beograd mogao predložiti i za mesto predsednika Zajednice superligaša. Karadžić ne preporučuje takav potez, iako ne može da utiče ni na taj izbor.

- Stvar je Zajednice da li će ga izabrati ili ne. Za to postoje uslovi po Statutu jer se protiv njega vodi spor, ali nije doneta presuda, pa može da se kandiduje.

Suđenje Terziću počelo je u januaru 2011. pod optužnicom da je OFK Beograd oštetio za četiri miliona evra, pošto je založio kuću u vrednosti od milion evra kao kauciju. Iako je tek odnedavno zvanično na čelu superligaša s Karaburme, Karadžić tvrdi da je Terzić upravljao OFK Beogradom i mnogo pre toga.

- Terzić je postavljen za predsednika UO OFK-a pre nekoliko dana, ali on upravlja tim klubom duže vreme. Kad je već tako, umesto što se meša u rad Saveza, pametnije bi mu bilo da uzme sto kilograma kreča i okreči Omladinski stadion - rekao je Karadžić.

(Telegraf.rs/Izvor: Informer)

 

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA