Čelnicima Reala će Ronaldove lutkice možda "doći glave"

 
  • 0

Jedan od najboljih fudbalera sveta u španskoj prestonici živi i radi skoro pet godina i sada će morati da počne da plaća porez kao i Španci - 45 odsto. Zbog ovoga je od kluba tražio da 100 odsto prihoda od prodaje suvenira sa njegovim likom i imenom pripadne njemu. Ta suma je prošle godine iznosila 20 miliona evra

Kristijano Ronaldo bi zaista mogao da odbrojava poslednje dane u Španiji. Posle misterije oko (ne)proslavljana gola, koja ni dan-danas nije rešena do kraja, sjajni Portugalac je uz asistenciju menadžerskog tima upravi Reala doneo nove anekse u ugovoru. Naime, kako je u španskoj prestonici živi i radi skoro pet godina moraće da počne da plaća porez kao i Španci - 45 odsto.

Dakle, sada postaje jasnije da je novac i te kako imao udela u njegovom nedavnom nezadovoljstvu. Ronaldo je sada smislio "genijalni" način da razliku koja će da postane očigledna kada prestane da koristi, takozvani, "Bekamov zakon", nadomesti. On je zatražio da sav prihod od prodaje suvenira sa njegovim imenom i likom ide njemu!

Naravno, čelnici Reala su ovo pre dva dana na prvom sastanku odbili, ali je jasno da će nastavaka biti. Usput, kraljevski klub samo od ovih stvari na godišnjem nivou zaradi oko osam miliona evra od ukupno 20. Ostatak, po ranijem dogovoru, ide Kristijanu.

(Telegraf.rs)

Video: "Pešić može da nastavi svoj rad, tu nema spektakla": Čović govorio o poziciji selektora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA