KAKAV RONALDO: PSŽ nudi 107 miliona evra za Nejmara!

 
  • 0

Sa svojih 20 godina bi mladi Brazilac mogao da postane najplaćeniji fudbaler svih vremena, jer uprava "prinčeva" šalje rekordnu sumu za transfer iz Santosa

Rekordni fudbalski transfer pripada Kristijanu Ronaldu, koji je iz Mančester junajteda u madridski Real prešao za 94 miliona evra. Taj rekord bi uskoro mogao biti oboren, jer prebogati Pari Sen Žermen planira da ponudi neverovatnih 107 miliona evra za brazilsku superzvezdu Nejmara!

Za tri godine je najveći fudbalski talenat današnjice odigrao 150 utakmica za klub i reprezentaciju, i postigao čak 77 golova. Sa svojih 20 godina mogao bi da postane najplaćeniji fudbaler svih vremena.

Oko Nejmara se odavno otimaju i ostale "puniše" poput Mančester sitija i Junajteda, Čelsija, Reala i Barselone. Ipak, ovakvoj basnoslovnoj ponudi Francuza neće odoleti ni Brazilčev trenutni klub Santos, javljaju tamošnji mediji.

Nejmarov otac je odbijao da uopšte pokrene priču o odlasku svog sina u Evropu pre Mondijala 2014. godine, ali se situacija navodno promenila jer je klub prodao napadačevog najboljeg prijatelja Gansa. Nejmar je zbog toga nezadovoljan, što umnogome doprinosi selidbi među "prinčeve" i dobijanju titule najplaćenijeg igrača na svetu.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA