NBA: Sale Đorđević u Denver Nagetsima

 
  • 0

Proslavljeni srpski košarkaš i trener biće pridruženi član stručnog štaba trenera Džordža Karla, a saradnja možda preraste u profesionalni ugovor

Legendarni srpski košarkaš, sada trener, Aleksandar Saša Đorđević, kreće u NBA ligu. Kao igrač u Americi nije dobio pravu šansu, možda će u trenerskoj profesiji imati više sreće.

Početkom oktobra, kada timovi u NBA otvaraju predsezonske kampove, Đorđević bi trebalo da otputuje u Denver, gde bi u prvo vreme bio pridruženi član stručnog štaba trenera Nagetsa Džordža Karla. Tokom priprema Đorđević bi se upoznavao sa pojedinostima kako funcionišu NBA ekipe, a možda bi saradnja mogla da preraste i u profesionalni ugovor.

Đorđević je prošle sezone predvodio sa klupe italijanski Beneton, ali se na kraju sezone čuvena porodica povukla iz kluba, koji je zbog toga ostao bez novca, pa ekipi iz Treviza nije dozvoljeno da se ove sezone takmiči u elitnom rangu.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA