Kasiljas odao počast preminulom dečaku kom je bio idol (VIDEO)

 
  • 0

- David je bio klinac koji je želeo da me upozna. Kada sam se sreo s njim, poklonio mi je plišanu životinju. Bio je veoma srećan i zadovoljan - rekao je golman Reala

Kapiten Real Madrida Iker Kasiljas izjavio je saučešće porodici skoro preminulog poljskog dečaka Davida preko kom je španski golman bio idol.

Smrt malog Davida ujedno je bio i razlog što Kasiljas nije proslavio pobednički gol Kristijana Ronalda u prvom meču Lige šampiona protiv Mančester sitija. Kasiljas se pred kamerama poljske nacionalne televizije pojavio u majici na kojoj je pisalo "Davide, zauvek s tobom".

- Prvo želim da ponovo izjavim saučešće porodici. Neka David počiva u miru. Imao sam priliku da ga upoznam na EURU, za dva dana sam video osobu punu života. Bilo mu je jako drago što je upoznao ekipu Španije - rekao je Kasiljas.

- Njegova majka je preko našeg potparola došla do nas. David je bio klinac koji je želeo da me upozna. Kada sam se sreo s njim, poklonio mi je plišanu životinju. Bio je veoma srećan i zadovoljan, i svima nam je bilo drago što je tu jer smo znali koliko to njemu znači.

Golman madridskog Reala poručio je da je njemu i njegovim saigračima bila čast da ostvare san ovom dečaku iz Poljske.

- Svesni smo da smo poznati i da smo idoli mnogima. Čast mi je što sam imao priliku da nekome ostvarim san i uvek bih to ponovio.

(Telegraf.rs)

Video: Prelep gol Gluščevića ukrasio pobedu Radničkog protiv Jedinstva, pogodak je prava majstorija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA