Čavez pozitivan na marihuanu

 
  • 0

Bokser je već imao problema na doping testovima, pa je 2009. godine bio pozitivan na diuretik "furosemid", koji sportisti koriste da bi prikrili upotrebu zabranjenih steroida

Meksički bokser Hulio Cezar Čaves, donedavni svetski prvak u srednjoj kategoriji verzije WBC, bio je pozitivan na marihuanu i čeka ga saslušanje pred sportskom komisijom američke savezne države Nevade.

On je bio pozitivan na doping kontroli nakon meča u kojem je proteklog vikenda u Las Vegasu izgubio titulu svetskog šampiona od Argentinca Serhija Martinesa. To je bio prvi poraz Čavesa u profesionalnoj karijeri u dosadašnjih 49 mečeva.

Čaves je već imao problema na doping testovima, pa je 2009. godine bio pozitivan na diuretik "furosemid", koji sportisti koriste da bi prikrili upotrebu zabranjenih steroida. Tada je bio suspendovan na sedam nedelja i platio je 10.000 dolara kazne. Takođe, u jaunuaru ove godine uhapšen je zbog vožnje pod uticajem alkohola.

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA