Roma odbila 100 miliona evra za De Rosija

 
  • 0

Generalni menadžer italijanskog kluba Franko Baldini izjavio da je odbio nekoliko ponuda za italijanskog reprezentativca, od kojih je jedna, navodno, iznosila 100 miliona evra

Generalni menadžer italijanske Rome Franko Baldini rekao je da je klub u letnjem prelaznom roku odbio ponudu od 100 miliona evra za fudbalera sredine terena Danijelea de Rosija.

- De Rosi? On će do kraja života ostati u Romi. Odbili smo letos nekoliko ponuda za njega, a jedna je čak iznosila 100 miliona evra - rekao je Baldini italijanskim medijima.

On je ponovio i da je Luis Enrike uradio dosta dobrih stvari u Romi, iako je napustio klupu "Vučice" posle samo jedne sezone.

- Luis Enrike bio je novajlija, ali nas je sve u klubu naučio nekim stvarima i zahvalni smo mu zbog toga - objasnio je Baldini.

Funkcioner Rome dodao je i da nije u sukobu sa sadašnjim trenerom Zdenjekom Zemanom.

- Kada smo dovodili Zemana, znali smo i kakav je njegov karakter. Hteli smo čoveka koji će da promeni našu igru, a Zemanov fudbal me je uvek oduševljavao. Želeli smo trenera koji ume da pobeđuje, a ne da uveseljava ljude - naveo je Baldini.

(Tanjug)

Video: Deo navijača Benfike stigao je na staidion "Rajko Mitić"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA