Vučić: Džajić sam odlučuje o povratku u Zvezdu

 
  • 0

- Veoma poštujem gospodina Džajića. A ne postoje nikakve pravne smetnje ako nemate pravosnažnu presudu. Šta će biti je Džajićev izbor, a ne moj - rekao je potpredsednik vlade

Prvi potpredsednik vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić rekao je da Zvezdina legenda Dragan Džajić sam odlučuje o eventualnom povratku u taj klub.

- Veoma poštujem gospodina Džajića. A ne postoje nikakve pravne smetnje ako nemate pravosnažnu presudu. Šta će biti je Džajićev izbor, a ne moj - rekao je Vučić.

On je dodao i da mu ne smeta što ga pojedini mediji i deo javnosti kritikuju zbog otvorene naklonosti ka Crvenoj zvezdi, ali je podsetio da u novoj vlasti većina političara navija za Partizan.

- Predsednik republike, predsednik vlade, predsednik narodne skupštine, svi šefovi koalicionih stranaka... svi navijaju za Partizan u ovoj zemlji, ja sam jedini "zvezdaš". Ljajić je čak potpredsednik Partizana, a Dačić je bio potpredsednik KK Partizan. Eto, vidite, o svima njima se ne govori, a ja nisam ništa, apsolutno ništa u Zvezdi. E, izvinite, molim vas, niko mi neće zabraniti da navijam za Zvezdu - poručio je Vučić.

(Tanjug)

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA