Krunić: Tri velika boda

 
  • 0

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić izjavio je posle pobede 2:0 protiv užičke Slobode u 4. kolu Superlige Srbije da je njegov tim "osvojio tri velika boda".

- U prvom poluvremenu smo stihijski napadali, dok su igrači Slobode imali svoje prilike, na sreću nisu dali gol. U nastavku smo imali sasvim drugu sliku. Sloboda nije imala nijednu izrazitu šansu, a mi smo pored postignutih golova pogodili i stativu. Uspeli smo u finišu da damo dva gola - rekao je na konferenciji za medije Krunić, dodavši:

- Radujem se tome što je Jagodina napadala 96 minuta i nastavićemo tako da igramo.

Trener fudbalera Slobode Ljubiša Stamenković istakao je da je njegov tim kažnjen u završnici meča zbog propuštenih prilika.

- Bili smo bolji u prvom poluvremenu, kontrolisali smo igru, imali smo šanse koje je bilo teže promašiti nego dati gol. Nismo ih iskoristili i na kraju, kao i u prethodnim utakmicama, bili smo kažnjeni u poslednjim minutima - rekao je Stamenković.

On je dodao da su njegovi igrači izgubili koncentraciju posle primljenog prvog gola, krenuli "grlom u jagode" i u nadoknadi vremena primili još jedan.

(Tanjug.rs)

Video: Rakić pravio polugu jednoj od najvećih MMA legendi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA