SERIJA A: Trojka Pacinija za tri boda Milana

 
  • 0

Prva utakmica 2. kola Serije A, duel dve ekipe koje su se vratile u elitu, završena je ubedljivim trijumfom domaćina, dok se derbi igra u nedelju. U Milanu se sastaju Inter i Roma

U prvoj utakmici 2. kola italijanskog fudbalskog šampionata Torino je upisao prvu domaću pobedu, pošto je sa ubedljivih 3:0 savladao Peskaru. Torinezi su lako došli do tri boda, a da Rolando Brigi nije promašio penal trijumf bi bio i ubedljiviji.

Dva nova člana elite nisu prikazala ništa posebno, a Peskara, najefikasniji tim prošle sezone u Italiji, nije imala šta da traži u Torinu. Pogotovo kada je ostala bez isključenog Terlizija u 27. minutu.

Drugi meč dana odigran je u Bolonji, a reflektori su posle 90 i kusur minuta bili upereni u Đampaola Pacinija koji je sa tri pogotka sam pobedio domaćine.

Obe ekipe su kampanju u Seriji A počele porazom, pa je bilo jasno zašto su i jedni i drugi od starta krenuli žustro. Prvi put je Pacini startovao u dresu Milana, dok su poslednja pojačanja Milaneza (Krkić, De Jong i Đilardino) ostali na klupi. Posle ovog het-trika ne verujemo da će treneru "roso-nera" biti lako da ga zameni. Pacini je prvi dao iz penala, a posle je u osam minuta, u razmaku od 77. do 85. minuta "sahranio" nade domaćih da mogu da naprave iznenađenje.

 

SERIA A, 2. kolo:

subota:

Torino - Peskara 3:0

(Sgrinja 34, Brigi 59, Bjanki 63.)

 

Bolonja - Milan 1:3

(Diamanti 42 p. - Pacini 16 p, 77, 85.)

 

nedelja:

Udineze - Juventus (18.00)

Kaljari - Atalanta (20.45)

Katanija - Đenova (20.45)

Inter - Roma (20.45)

Lacio - Palermo (20.45)

Napoli - Fiorentina (20.45)

Parma - Kjevo (20.45)

Sampdorija - Sijena (20.45)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA