Inijesta najbolji igrač Evrope!

 
  • 0

Andreas Inijesta pobedio je Ronalda i Mesija u borbi za najboljeg igrača Evrope. Titula koju dodeljuje UEFA pripala je Špancu, iako su svi favorizovali Mesija i Ronalda među kojima je bila vidljiva netrpeljivost

UEFA je titulu najboljeg igrača u Evropi dodelila španskom reprezentativcu Andreasu Inijesti. Pored pobednika nominovani su bili Argentinac Leo Mesi i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo, pa se može reći da je Inijestina pobeda iznenađenje.

- Prilično sam zadovoljan. Ovo priznanje mi dosta znači i hvala na privilegiji koja mi je ukazana. Hvala kolegama iz ekipe. Konkurencija je bila nemoguće teška, što dodatno povećava vrednost ove titule - zaključio je Inijesta.

Netrpeljivost između Ronalda i Mesija ponovo je bila vidljiva, iako fudbaleri navode da mediji sve to nameštaju. Dok je Ronaldo davao izjavu, Mesi ga je gledao "ispod oka", a sinoć po završetku Superkupa, koji je osvojio Real pobedom 2:1 Mesi i Ronaldo vešto su izbegli rukovanje.

(Telegraf.rs)

 

Video: "Pešić može da nastavi svoj rad, tu nema spektakla": Čović govorio o poziciji selektora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA