Zvezda kod "Ušća" okuplja najmlađe!

 
  • 0

Od petka do nedelje omogućeni treninzi, a najtalentovaniji će postati članovi Zvezdine škole košarke

Posle Partizana i Crvena zvezda organizuje besplatan kamp za dečake od sedam do 11 godina, a koji će trajati od petka do nedelje, na otvorenom terenu šoping centra "Ušće".

U okviru kampa mališani će biti u prilici da se upoznaju sa svim čarima igre pod obručima.

Treninzi su zakazani za petak, 31. avgust, od 18 do 20 sati, dok će vikendom biti održani u dva termina - jutarnjem od 11 do 13 sati i večernjem od 19 do 21 sat.

Svi zainteresovani biće u prilici da vide pokazne treninge članova Zvezdine škole, kao i da sami učestvuju u upoznavanju osnovnih košarkaških elemenata i okušaju se u raznim košarkaškim igrama.

- Oni koji budu došli u kamp moći će da se druže sa prvotimcima Crvene zvezde, ali i popune prijave i postanu članovi Zvezdine škole košarke, koja će početi sa radom u septembru na nekoliko lokacija u gradu - kaže se u saopštenju crveno-belih.

Škola košarke Crvene zvezde "Igram u Zvezdi, a ti?" potpuno je reorganizovana prošle sezone, a želja je da se ove trakmičarske godine rad sa najmlađim košarkašima još više unapredi.

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA