MILAN TRAŽI REŠENJA: Bendtner i Pacini IN, Kasano i Mekses OUT

 
  • 0

Fudbalski klub Milan traži rešenja u napadu posle odlaska Zlatana Ibrahimovića. Mogući dogovori sa Arsenalom i gradskim rivalom Interom

U Milanu su od početka priče o odlasku Zlatana Ibrahimovića bili zagrejani za napadača Arsenala Niklasa Bendtnera, koji je otpisan u svom klubu.

Danski napadač je sve bliži prelasku u Milan, dok bi put Londona krenuo iskusni štoper Filip Mekses.

Menadžer Danca Frančesko di Frisko rekao je da je za Niklasa zainteresovan i Inter, koji se, doduše, ne oglašava poslednjih dana.

Ako bi i ovaj transfer propao, Milan pokušava i s druge strane, tj. s bliže strane. Zainteresovani su za igrača gradskog rivala Đanpaola Pacinija, koji je otpisan u Interu.

Kako Milan ima želju za napadačem "nero-azura" tako i Inter ima želju za napadačem "roso.nera". Trener Intera Andrea Stramaćoni smatra da je Antonio Kasano idealan igrač za tandem sa Militom.

Inter, kao i Milan, želi da se pojača, jer se takođe dogovaraju oko transfera Pereire i Fernanda iz Porta.

U Milanu su u velikim problemima nakon što su im na kraju sezone otišla velika ali stara imena, koja su činila okosnicu tima,  plus ovosezonski odlasci Ibre i Tijaga Silve, i sada čine sve da ekipa što jača dočeka početak prvenstva.

D. Grbović

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA