MIHA: Znao sam da je napad najveći problem i ranije! Prestaće da zvižde Stojkoviću!

 
  • 1

Srpski selektor posle sramne posete na "Marakani" veruje da će broj navijača rasti kako ekipa bude počela da beleži pobede

Očekivao je Siniša Mihajlović drugačiji debi pred srpskim navijačima. Kao selektor je prvi put kročio na "Marakanu", pred svega 5.000 svedoka. Ni pobedu protiv Iraca nije dočekao. Međutim, predvodnik novog talasa "orlova" je zadovoljan prikazanim, pre svega odbranom.

- Zadovoljan sam fazom odbrane, ali moramo da budemo brži u kreiranju igre i pogotovo da budemo opasniju u napadu. Međutim, i pre nego što sam preuzeo reprezentaciju znao sam da će nam napad biti najveći problem - izjavio je Mihajlović na konferenciji za medije.

On je dodao da će taj problem pokušati da reši u narednom periodu, između ostalog i povratkom povređenog Marka Šcepovića, ali i razgovorom sa Dankom Lazovićem.

Slaba poseta, dok su i oni koji su došli vreme uglavnom trošili na neverovatno prozivanje golmana Stojkovića će biti rešena kada počne da se pobeđuje smatra Mihajlović.

- Kad budemo imali bolje rezultate uveren sam da će nas i navijači podržati. Ali, mi nismo tu da bi nas publika motivisala, mi imamo svoj cilj, a to je plasman na svetsko prvenstvo u Brazilu

- Stojković je opet odlično branio. Ja sam molio navijače da mu ne zvižde, da se navija za Srbiju i da se ne gledaju boje klupskih dresova. Ali, verujem da će to sa vremenom da se reši - zaključio je Mihajlović.

Na kraju, on je rekao da Neven Subotić nije igrao zbog lakše povrede i respekta prema njegovom klubu Borusiji iz Dortmunda, jer je potreban zdrav za start kvalifikacija, kao i da je iz istih razloga Milan Biševac odigrao samo prvo poluvreme.

Selektor Iraca, čuveni italijanski trener Ðovani Trapatoni:

- Srbija ima dobru ekipu, vidi se da su već odigrali nekoliko utakmica zajedno, samouvereni su i uigrani. Tu su i sjajni pojedinci kao što su Kolarov i Ivanović i čini mi se da su oni bili bolji tokom celog meča - istakao je Trapatoni.

(Telegraf/Tanjug)

Video: "Dao bih odmah 5 godina života da osvojim titulu s Vojvodinom": Lalatović predstavljen u Novom Sadu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pele

    16. avgust 2012 | 09:44

    Pa napad je problem jos od vremena kada je on igrao fudbal i kada se sve svodilo da neko padne na 20-30m i da iz slobodnog udarca(koji je on izvodio)nesto bude

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA