Omar Kuk ponovo u Beogradu, Crnogorci bez Pekovića

 
  • 0

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde mora da dođe u Podgoricu pošto sa KSCG ima ugovor validan od 2013. godine, a sada je njegov zemljak Tejlor Ročesti van stroja zbog povrede kolena. Crnogorci kvalifikacije igraju bez Pekovića, Jeretina, Vučevića i Bojana Bakića

Američki košarkaški internacionalac Omar Kuk priključio se pripremama crnogorske reprezentacije. Nekadašnji igrač Crvene zvezde stiže za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje počinju u utorak, a u Podgoricu je morao da dođe zbog "ugovora kojim se obavezao da će dres "sokolova" nositi do 2013. godine".

Luka Pavićević, selektor Crnogoraca, sa kojima ćemo igrati u kvalifikacionoj grupi u 2. kolu, u "Areni" (18. avgusta), sada ima problem pošto u timu ima i Tejlora Ročestija, a prema pravilima FIBA na utakmici može da igra samo jedan. Ipak, verovatno je da će Ročesti biti van tima zbog povrede kolena koju je tek zalečio. Crna Gora prvi meč igra protiv Izraela, a u grupi A su još Srbija, Slovačka, Estonija i Island.

Iako će Kuk biti od pomoći selektoru Pavićeviću, ovaj je obelodanio da će ceo ciklus kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje seledeće godine igra u Sloveniji odigrati bez prve zvezde Nikole Pekovića, ali i Gorana Jeretina, Nikole Vučević, Miloša Borisova i Bojana Bakića.

 

A GRUPA (1. kolo):

utorak:

Island - Srbija (20.00)

sreda:

Crna Gora - Izrael (18.00)

Estonija - Slovačka (20.30)

(Telegraf.rs)

Video: Milojević: U seriji smo teških utakmica, Železničar dobra i nadahnuta ekipa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA