TROFEJ BEOGRADA: Turci bolji od Slovenaca

 
  • 0

Puleni selektora Bogdana Tanjevića u prvom polufinalu beogradskog turnira pobedili izabranike Božidara Maljkovića - 80:77

Košarkaški turnir "Trofej Beograda 2012" počeo je u dvorani "Pionir" i posle prvog meča znamo koja će reprezentacija u četvrtak igrati finale. To su izabranici Bogdana Tanjevića, Turci, pošto su u rezultatski neizvesnom meču pobedili Sloveniju 80:77 (23:17, 17:18, 19:19, 21:23).

Osim startnih 8:0, Turska nije imala neku veću prednost. Istina, konstantno su bili u vođstvu, ali su se momci Božidara Maljkovića vraćali "držeći" rezultatsku neizvesnost. Trojkom Boštjana Nahbara u 37. minutu Slovenci su izjednačili na 72:72, ali nisu imali snage da meč završe trijumfom.

Arslan je sa 17 poena (6 as) bio najefikasniji u redovima Turske selekcije. Guler je dao jedan poen manje, dok je sa 16 poena Vidmar bio najbolji strelac u timu Slovenije. Turska će u finalu igrati protiv pobednika meča Srbija-Mađarska, koji startuje u 20.30 sati!

(Telegraf)

 

Video: Milojević: U seriji smo teških utakmica, Železničar dobra i nadahnuta ekipa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA