VEĆ VIĐENO: Turska šamarčina Srpkinjama!

 
  • 0

Posle novog ubedljivog poraza naših odbojkašica od Turske (25:20, 25:12, 25:21), šanse za četvrtfinale gotovo da ne postoje

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije zabeležila je i treći poraz na Olimpijskim igrama. Ovaj put ih je pobedila selekcija Turske rezultatom 3:0 u setovima (25:20, 25:12, 25:21), u 3. kolu B grupe.

To je treći poraz srpskih odbojkašica na turniru, nakon neuspeha protiv Kine i Južne Koreje, pa su praktično ostale bez šansi za plasman u četvrtfinale.

Ključni momenat u prvom setu je bila serija Turkinja (5:0) kad su naše odbojkašice vodile sa 12:9. Sa takvom prednošću se otišlo i na drugi tehnički tajmaut, tako da protivnice nisu dozvolile da prokockaju vođstvo koje im je na kraju donelo prvi set.

Drugi set je pokazao koliko je srpska ekipa demolarisana, jer su Turkinje u jednom trenutku vodile čak sa 20:7. Do kraja ovog crnog seta su Srpkinje sovojile još pet poena.

U trećem setu je došlo do poslednjeg trzaja naših devojaka. Igralo se poen za poen, ali od 18:17 za Srbiju, Turkinje su dale gas za definitvan poraz naših odbojkašica.

Reprezentacija Srbije narednu utakmicu igra u petak od 21 sat protiv selekcije SAD, a u poslednjem kolu 5. avgusta sastaje se sa Brazilom.

(Tanjug)

Video: Prelep gol Gluščevića ukrasio pobedu Radničkog protiv Jedinstva, pogodak je prava majstorija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA