Još jedan Srbin u NBA ligi: Zagorac potpisao za Memfis, Boldenu malo falilo za dabl-dabl (VIDEO)

 
  • 3

Još jedan Srbin u NBA ligi

Raste kolonija srpskih košarkaša u NBA ligi!

Kako pojedini američki mediji prenose, Rade Zagorac je potpisao dvogodišnji ugovor sa Memfis Grizlisima s kojima je radio poslednja dva meseca.

Ugovor je, navodno, ''težak'' 950.000 dolara, a Zagorac će po potrebi igrati i za mladi tim Grizlija.

Nedugo po potpisu ugovora, Zagorac je igrao za svoj novi klub protiv Jute (84:81). Ubacio je tri poena i imao četiri skoka.

Sjajnu partiju upisao je i nekadašnji saigrač Zagorca iz Mege - Timoti Luvavu. Imao je 16 poena u porazu Filadelfije od Bostona.

Za Filadelfiju je igrao i košarkaš Zvezde Džona Bolden koji je meč završio sa 13 poena i osam skokova.

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pametnjakovic

    12. jul 2017 | 11:20

    I jos jedan otkaz za reprezentaciju srbije

  • Miloje Bubanja

    12. jul 2017 | 15:28

    sta imamo igraca u svetu a nisu pozvani na siri spisak, evo ga i zagorac, radoicic iz sevilje, ima ih 5 u sevilji srba,ali mile ilic,luka bogdanovic,.. to su igraci u godinama,dok je radoicic trenutno u letnjoj ligi i igra za denver,onda jelovac,koji sledece godine odlazi u NBA,zvao bi i mocova i velickovica pre nego bircevica, i zvao bi danila andjusica,ima odlicne partije u rusiji i VTB ligi,pa jos koliko nasih ima o spaniji i njemackoj i grckoj, i italiji i turskoj,i jadranskoj, u ovih nekoliko jakih liga, vec francuska liga i belgijska nisu nikakve,zatim gde su ovi nasi sto igraju u razvojnoj ligi,,znam da nema mesta zua sve,ali mora da bude za dobrica,gudurica.. i tamo neke i iz partizana,iako sam grobar,od uvek sam bio da lazic igra za reprezentaciju, on je skoro 100% isti tip igraca kao stefan markovic,samo slabije igra asistencije,ali dobro sutira trojke, odbrana odlicna

  • Jogogo

    12. jul 2017 | 18:26

    Ovaj nikad neće biti poseban igrač!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA