Mijailović: Greške protiv Omonije su nedopustive

 
  • 0

- Moramo da zbijemo redove i protiv Kiprana pružimo mnogo bolju partiju nego u prethodnom kolu kvalifikacija - rekao je vezisza crveno-belih

Vezista Crvene zvezde Srđan Mijailović najavio je da će na utakmici sa kiparskom Omonijom dati svoj maksimum, bez obzira što je jedan deo priprema propustio zbog obaveza u mladoj reprezentaciji.

- Propustio sam kompletan pripremni period, ali se fizički odlično osećam. Trudiću se da dam svoj maksimum u utakmicama sa Kipranima, bez obzira da li ću na terenu provesti pet ili 90 minuta. Moramo da zbijemo redove i protiv Omonije pružimo mnogo bolju partiju nego u prethodnom kolu kvalifikacija - rekao je Mijailović za klupski sajt i objasnio kako crveno-beli treba da odigraju prvu utakmicu na Kipru.

- Nijednog trenutka ne sme da dođe do opuštanja i padova u igri. Tim iz Nikozije je kvalitetan i može da kazni svaku našu grešku. Zbog toga su bilo kakve oscilacije nedopustive. Potrošili smo sav kredit koji smo imali usled dobrih igara prošlog proleća i sada iznova moramo da vratimo poverenje navijača u nas. To možemo postići samo ako tokom čitavog meča budemo agresivni, i ako se budemo borili za svaku loptu i svaki deo terena - jasan je mladi fudbaler.

Mijailović takođe smatra da su beogradski crveno-beli kvalitetniji od Kiprana i da će stručni štab do detalja analizirati igru rivala.

- Ponavljam da za protivnika imamo jedan dobar tim. Nismo se još do detalja upoznali sa njihovim kvalitetima i manama, ali očekujem da ćemo do početka susreta analizirati Kiprane do najsistnijih detalja. Znamo da se igraju dve utakmice, i ne treba da srljamo previše, već da kroz pas igru, konstantno vršimo pritisak na njihov gol. Voleo bih da pobedimo, bez primljenog gola, i smatram da bi nam takav ishod davao velike šanse u revanšu - ocenio je Mijailović.

Utakmica između Crvene zvezde i Omonije u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igra se u četvrtak od 20.30č.

(Telegraf.rs/crvenazvezdafk.com/foto: mojacrvenazvezda.net)

Video: Prelep gol Gluščevića ukrasio pobedu Radničkog protiv Jedinstva, pogodak je prava majstorija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA