Ova tri kobna šuta su ostavila basketaše Srbije bez evropskog zlata! (VIDEO)

 
  • 0

Prvi put je Bulut ovako nešto doživeo u karijeri

I šampioni imaju pravo na loš dan, nažalost, on se basketašima Srbije  dogodio u polufinalu Evropskog kupa protiv Letonaca.

Zvuči čudno i apsurdno, ali trostruki prvaci sveta još nisu osvojili krunu Starog kontinenta. Sve je delovalo idealno posle pobede nad Holandijom sa 22:13 u četvrtfinalu, poveli su i protiv Letonaca sa 10:5, ali je usledio strmoglav pad.

Nisu se držali svoje igre Bulut, Savić, Majstorović i Mijatović, koji je zamenio povređenog Ždera, što su maksimalno motivisani Letonci kaznili.

>>>Željko Obradović izabran za najboljeg trenera Evrolige

>>>Dva šokantna poraza posle 22 pobede u nizu: Basketaši Srbije bez evropske medalje! (VIDEO)

>>>Istorijsko poniženje u košarci: Meč završen rezultatom 163:13! (VIDEO)

U završnici meča, Bulut je prvo 2.7 sekundi pre kraja promašio dvojku za pobedu kojom bi se izbegao produžetak, preko ruke Karlisa Lasmanisa.

U nastavku, naš kapiten je bio odlično čuvan i promašio je još jednu dvojku, a onda i polaganje nad Edgarsom Kruminsom, kog je isfintirao.

Lopta se nesrećno otkotrljala iz obruča i otišla pravo u ruke Lasmanisa, koji je pogodio dvojku i neočekivano postao heroj turnira.

Neočekivano, Letonci su posle toga sa trona svrgnuli Slovence, pobedivši ih sa 16:13 u finalu. Srbija je, demoralisana ovakvim epilogom polufinala, u meču za bronzu poražena od Ukrajine sa 20:18.

Trenutke kobne završnice možete pogledati od 18. minuta snimka.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA