MOLIM VAS, POMOZITE MI: Teniserka vrištala na travi, jezivi krici uznemirili publiku na Vimbldonu (VIDEO)

 
  • 1

Betani Matek Sands doživela tešku povredu u 2. kolu Vimbldona, a ta scena bila je prilično uznemirujuća

Uznemirujuća scena viđena je 3. dana Vimbldona u duelu između Amerikanke Betani Matek Sands i Rumunke Sorane Kirstee. Meč je završen prekidom početkom trećeg seta, kada je Matek-Sands doživela tešku povredu, zbog koje je bila primorana da preda meč.

>>> Najmoćnija tetovaža Vimbldona: Teniserka sa naših prostora ponosno pokazala ''rukav'', ali i jednu od najkraćih haljina (FOTO)

Međutim, posebno je jezivo biti gledati i slušati njeno zapomaganje kada je pala na travu. Molim vas, pomozite mi, preklinjala je i vrištala Amerikanka nakon pada i povrede koju je doživela.

Matek-Sands je više puta ponovila ''pomozite mi'', a čak je u jednom momentu počela i da vrišti. Njena protivnica je preskočila mrežu i prišla joj je da vidi o čemu je reč, da bi kasnije na teren došla i lekarska služba.

Povređenoj teniserki je pomoć ukazivana na terenu čitavih 20 minuta, nakon čega su je izneli sa terena i odvezli u bolnicu. Sasvim sigurno je očekuje duža pauza zbog horor povrede desnog kolena.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Video: Kragujevčani pregazili "traktoriste" u Loznici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA