Kad se Ibra u Novom Sadu raspričao na srpskom: Puno sam hepi što sam ovde... (VIDEO)

 
  • 20

Ibra se malo mučio sa srpskim

Siniša Mihajlović je 2007. organizovao fudbalsku oproštajnu utakmicu u Novom Sadu, a jedan od najupečatljivijih detalja sa meča bila je izjava Zlatana Ibrahimovića.

Tada su mnoge svetske zvezde bile gosti Novog Sada i Vojvodine, a u centru pažnje bio je Zlatan, tada 25-godišnji igrač Intera.

- Puno sam hepi... srećan da sam ovde, da sam došao u Novi Sad, drugi put sam ovde, važno je ovo za Sinišu, šta mu znači da je ovde, zato sam tu da pokažem najbolje što mogu - pomalo nespretno je rekao Zlatan, uz podsetnik na žestoke duele sa Mihom.

- Kada sam igrao u Juventusu a on u Interu, radili smo sve kako bismo došli do pobede. Tako je kad su dva igrača sličnog karaktera - rekao je tada Ibrahimović.

Podsetite se simpatičnih detalja sa stadiona "Karađorđe".

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    2. jul 2017 | 21:04

    Momak je ispricao za desetku. Rekao je onoliko koliko je znao da kaze i kapa dole. Mogao je i na engleskom ali nije hteo. Postovanje zasluzuje zbog toga, a za fudbalsko umece je CAROBNJAK.

  • Putin R.S

    2. jul 2017 | 21:14

    Ovde ja poenta kako je mladi Ibra pricao i koji je komentar. Ako ne znate da ostavite ljudski komentar, onda nemojte da vredjate jer time pokazujete koliko ste malogradjani i prosti. Da li je on Hrvat, Bosnjak, Jugosloven ili Svedjanin to on najbolje zna i to je lepo objasnio u svojoj knjizi JA ZLATAN. Bas iz tog razloga i pisem ovaj komentar jer ovi koji komentarisu naj taj nacin vredjanjem, nisu procitali njegovu knjigu, jer da jesu ne bi ovako lupali i vredjali. On ima polyester (po majci) Aleksandra koji zivi u Beogradu i za koga je rekao da ga najvise voli. Zato molim vas da ne vredjate vise, nego procitajte knjigu pa ce te videti kako je ziveo i uspeo kao fudbaler.

  • Bokan

    2. jul 2017 | 19:57

    Na Srpskim..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA