I ONI OTPUTOVALI: Kolašinac, Bekrić i Tomašević jedva čekaju terene u Londonu

 
  • 0

- Jedva čekam da se ''pobacam'' sa njima, pa da vidimo ''ko kosi, a ko vodu nosi" - rekao je dobro raspoloženi Kolašinac na aerodromu "Nikola Tesla"

Srpski atletičar Asmir Kolašinac izjavio je da se nalazi u usponu forme i da očekuje dobar rezultat na Olimpijskim igrama u Londonu.

- Dobro sam raspoložen, forma je u ulaznoj putanji i mogu da kažem da sam najspremniji u dosadašnjoj karijeri. Oborio sam državni rekord posle evropskog prvenstva u Helsinkiju i očekujem da popravim taj rezultat - rekao je Kolašinac na konferenciji za medije na aerodromu "Nikola Tesla" pred put u London.

Bronzani sa EP u Helsinkiju u bacanju kugle dodao je da jedva čeka 3. avgust kada atletičari počinju da izlaze na olimpijska borilišta.

- Konkurencija će biti velika, ali ne plašim se. Jedva čekam da se ''pobacam'' sa njima, pa da vidimo ''ko kosi, a ko vodu nosi" - rekao je dobro raspoloženi Kolašinac.

Pored njega, put Londona danas su krenuli i preponaš Emir Bekrić i bacačica diska Dragana Tomašević.

- Tempirali smo formu za Olimpijske igre. Nadam se da ćemo rasterećeno, sa verom u sebe i 120 odsto mogućnosti, ući na takmičenje. Samo na taj način možemo da se nadamo medalji - rekao je Bekrić.

Atletičarka iz Sremske Mitrovice očekuje da popravi rezultat iz Pekinga pre četiri godine, kada je zauzela 13. mesto.

- Ovo su moje treće Igre, nadam se da će biti treća-sreća. Trenirala sam i spremala se, videćemo, nadam se da ću popraviti rezultat iz Pekinga - rekla je Tomaševićeva.

Selektor reprezentacije Srbije Dragiša Kuzmanović rekao je da atletika kao "kraljica sportova" zaslužuje centralno mesto na svim takmičenjima i da, prema njegovom mišljenju, prave OI počinju od 3. avgusta.

- Dugo smo se spremali za London. Očekujem dosta uspeha, nadam se da ćemo se vratiti zadovoljni i nastaviti da postižemo dobre rezultate - rekao je Kuzmanović.

(Tanjug)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA