IBRA: PSŽ je bolji od Milana

 
  • 0

- PSŽ je bolji, a razlog je taj što je Milan izgubio svoja dva najbolja igrača. Nije bitno porediti nas sa bilo kim drugim. Milan je tim koji igra drugačiji fudbal, sa drugačijom filozofijom - rekao je Ibrahimović

Najplaćeniji fudbaler Pari sen Žermena, Šveđanin Zlatan Ibrahimović, izajvio je da je njegov novi klub bolji od Milana, preneli su danas francuski mediji.

- PSŽ je bolji, a razlog je taj što je Milan izgubio svoja dva najbolja igrača. Nije bitno porediti nas sa bilo kim drugim. Milan je tim koji igra drugačiji fudbal, sa drugačijom filozofijom - rekao je Ibrahimović.

Ibrahimović je postigao svoj prvi pogodak u dresu francuskog tima nakon samo 131 sekunde utakmice protiv DC Junajteda, koja je završena nerešeno - 1:1. On je istakao da će PSŽ u narednoj sezoni ići na sve trofeje.

- Igramo Ligu šampiona, idemo na dva trofeja u Francuskoj, želimo da osvojimo sve. Imamo vrhunski tim a želja nam je da postanemo pobednički tim - zaključio je Ibrahimović.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA