NAVIJAČI ODLUČUJU: "Delije" podržale Lukića dok se kliče Džaji?

 
  • 2

Predstavnici navijača sastali su se sa čelnikom kluba na "Marakani" i razgovarali o utakmicama sa Naftanom, "delije", navodno, nisu tražile da Lukić napusti fotelju

Nakon više nego bledog izdanja fudbalera Crvene zvezde u revanšu protiv Naftana u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope, deo navijača na "Marakani" zahtevao je odlazak Vladana Lukića. Posle nepunih osam godina od kada su simpatizeri najtrofejnijeg srpskog kluba tražili da tadašnji predsednik Dragan Džajić ode, sada očajnički mole da se on vrati.

Dragan Džajić je bio na utakmici sa Naftanom u četvrtak, i ne krije da mu prija to što ga navijači žele nazad.

- Samo ludom čoveku ne bi prijala javna pažnja ljudi koji bezgranično vole Crvenu zvezdu. Lepo je čuti da te navijači ne zaboravljaju, hvala im na svemu. Tu možemo i da završimo priču o mom trenutnom odnosu sa klubom – rekao je Džajić za "Sportski žurnal".

Isti list navodi da je predsednik "crveno-belih" Vladan Lukić na sastanku sa vođama navijača dobio podršku. Predstavnici navijača sastali su se sa čelnikom kluba na "Marakani" i razgovarali o utakmicama sa Naftanom, a "Žurnal" saznaje da "delije" nisu tražile da Lukić napusti fotelju.

Navodno, vođe nisu ni inicirale povike "Lukiću, odlazi". Pozivi predsedniku da ode sa te funkcije dolazili su najviše sa zapadne i istočne tribine.

Ostali predstavnici navijača "priveli" su jedan deo fudbalera Crvene zvezde posle utakmice sa Naftanom na "informativni razogovor".

(Telegraf.rs / Sportski žurnal / Foto: Kurir)

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar

    28. jul 2012 | 11:41

    onda napisite da su vodje odlucile da lukic ostane a ne navijaci,svako normalan glasao bi da covek ode,samo placenicima odgovara ovaj covek na celu zvezde

  • bobolino

    28. jul 2012 | 18:15

    Ne znam kako da zapocnem komentar, jer na ovakav tekst pravi Delija mora dobro da razmisli i smiri se..ali ovako: 1) ceo stadion je skandirao UPRAVA NAPOLJE, te stoga mediji bi trebalo da prenose kako jeste i sta je jedina istina. 2) Te takozvane "vodje" treba da ih bude sramota i da se vise nikad ne pojave na "nasem" Severu, jer videli smo da moze i bez njih. Treba da se stide i sakriju u rupe, jer toliko je ocigledno da su zestoko placene za svoje prusustvo. 3) Svi mi smo clanovi kluba i po statutu, klub pripada nama a ne nekoj placenoj sacici tzv.vodja. 4) Delijo, Zvezdasi ne dozvolite da nam se ovo desava sa nasim klubom, oterajmo nesposobnu upravu, placene "vidjenije charter" Delije, jel svako ko je bio na Severu (Ja bio prisutan) video je o cemu se radi na "nasoj" tribini, dobro se zapitajte !!! ...mi smo vojska, Dragana Dzajica !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA