Emotivan susret majke Dražena Petrovića i devojke koja je bila s njim u kolima kad se desila nesreća! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 1

Nekadašnja turska košarkašica sedela je iza Dražena u trenutku sudara, jedva je preživela komu i sada pokušava svega da se seti

Prošlo je 24 godine od smrti najboljeg košarkaša sa ovih prostora Dražena Petrovića. Tog 7. juna 1993. u automobilskoj nesrćči kod Minhena Dražen je poginuo.

>>> Sa 18 je doneo timu titulu šampiona, davao po 50, 60 poena! Nisu verovali da neko kod nas može tako da igra košarku! (VIDEO)

Tada se mislilo da je u kolima  s njim bila njegova devojka Klara, koja je prošla sa lakšim povredama, ali se ispostavilo da je tu bila i turska košarkašica Hilal Edebal koja je tada imala 23 godine. Ona je zadobila teške povrede glave i imala je amneziju dugo godina.

- Želela sam da je upoznam jer je ona poslednja videla držane i mogla je da mi kaže koje su bile njegove poslednje reči - rekla je Biserka Petrović, majka košarkaškog Mocarta.

Na žalost turska košarkašica se uopšte ne seća Dražena kao košarkaša, jer ima amneziju. Zna samo ono što su izveštaju posle nesreće rekli.

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

- Sećam se da sam sedela iza njega u kolima, to je sve što su mi rekli po izveštajima. Klara je vozila prebrzo, nismo imali pojaseve, Dražen je ispao kroz prozor, kako su rekli, a ja sam bila u komi dugo, dugo - rekla je Klara.

Pogledajte video i susret dve žene koji se nalazi na 10 minuta snimka.

(Telegraf.rs)

 

 

Video: Reakcija Bogdana Bogdanovića na pitanje o povratku u Partizan se neće svideti Grobarima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA