STRAH! Podgoričani ne žele da ih navijači prate u Poljsku

U Budućnosti strahuju od linča njihovih pristalica u Vroclavu u sredu

  • 0

Mnogo prašine podigao je meč Budućnosti i Slaska iz Vroclava prošle srede zbog sukoba navijača, a po svemu sudeći, tako će biti i pred revanš susret, koji je u sredu. Prema informacijama iz Podgorice, čelnici kluba apeluju na svoje navijače da ne kreću u Poljsku, jer strahuju od linča crnogorskih navijača.

Pristalice Slaska bile su izuzetno ratoborne prilikom gostovanja u Crnoj Gori pre nekoliko dana, a zbog sukoba sa policijom nekolicina njih je uhapšena.

U Podgorici imaju informacije da zbog toga navijači poljskog šampiona spremaju pakleni doček "varvarima", kojih će, ukoliko odu u Poljsku, sasvim sigurno biti manje nego Poljaka u Podgorici.

U svom obraćanju navijačima, čelnici Budućnosti podsećaju na nedavno Evropsko prvenstvo koje je obilovalo navijačkim sukobima, u kojima su upravo Poljaci najviše učestvovali.

- Prilikom gostovanja i boravka poljskih navijača u Podgorici, takođe smo bili u prilici da se neposredno uverimo u to da se ne radi o navijačima, već o organizovanim grupama maskiranih huligana, sa kojima je crnogorska policija imala velikih problema da ih obuzda i sprieči nerede većih razmera i sa težim posledicama.

- Posebno nas zabrinjavaju informacije koje nam stižu iz Poljske, da se u njihovim medijima stvara atmosfera revanšizma prema našim navijačima, koja nas izuzetno zabrinjava - stoji u saopštenju Podgoričana.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA