Tragedija potresla fudbalski svet i Njukasl: Umro bivši saigrač Aleksandra Mitrovića

 
 ≫ 
  • 11

Bivši fudbaler Njukasla preminuo je u 30. godini u Kini nakon što je kolabirao na treningu

Nova tragedija je potresla fudbalski svet! Umro je bivši fudbaler Njukasla, Čeik Tiote, koji je kolabirao u Kini tokom treninga u Pekingu.

Tridesetogodišnji fudbaler iz Obale Slonovače je doživeo srčani udar na treningu, i ubrzo je prebačen u najbližu bolnicu, ali doktori nisu uspeli da mu spasu život i samo su konstatovali smrt veziste, koji je u karijeri odigrao 55 utakmica za Obalu Slonovače.

Karijeru je počeo u Anderlehtu, zatim je igrao u Rodi i Tventeu, da bi potom ostvario transfer u Njukasl 2010. godine, gde je bio sve do februara 2017. godine i za to vreme odigrao je više od 150 utakmica za ''Svrake'', pre nego što je prešao u Kinu na zimu.

Za Peking Enterprajz je tokom pola godine odigrao 17 utakmica.

On je dve gpodine bio saigrač Aleksandra Mitrovića, koji je i dalje član Njukasla. Mnogi fudbaleri ovog kluba izrazili su tugu putem društvenih mreža povodom smrti Čeika Tiotea.

Od njega se oprostio i Njukasl putem Tvitera:

- Slomljeni smo vešću o tragičnoj smrti bivšeg igrača Njukasla, vezist Čeika Tiotea u Kini - napisali su na profilu novog premijerligaša.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Video: Žena plače posle stravičnog pada košarkaša Cedevita Olimpije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    5. jun 2017 | 18:11

    Pa ako nisu sportisti najzdraviji ko je bre onda a padaju ko klade,tuzno

  • Gedeon

    5. jun 2017 | 18:49

    Zivot sportiste je sve, samo ne zdrav. Izlozeni su nenormalnim naporima. Svakodnevno su na ivici kolapsa, sto je razarajuce za organizam i srce. Velika vecina je dopingovana jer zahtevi modernog sporta prevazilaze limite ljudskog organizma sto se nazalost neretkp zavrsava na ovaj nacin. Velika vecina posledice oseca nakon zavrsetka karijere kada dolazi do propadanja srcanog misica, zglobova, kostiju itd. Profesionalni sport je mehanizam koji prozdire ljude da bi s druge strane izbacio pare. Ti jadni ljudi nikako ne mogu biti sinonim zdravlja. Konstantan stres da ponizis nekoga koga prvi put vidis u zivotu, da ga povredis iako ti nista nije uradio ili da budes povredjen s druge strane ostavlja traumatske posledice po psihu tih ljudi.

  • anonimus

    5. jun 2017 | 19:39

    Tragedija!!! Jadna porodica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA