Pobedio je Ćorića na RG, a onda pao na kolena zbog smrti oca: Publika izviždala Hrvata zbog reakcije (VIDEO)

 
  • 2

Hrvatski teniser teško je podneo poraz u 2. kolu, dok je njegov rival emotivno proživljavao teške trenutke

Sport često donosi velike emocije, a kada doživite nešto tako bolno u životu, kao što je smrt roditelja, a takođe morate i da igrate meč i istovremeno se borite sa samim sobom i sa protivnikom, onda su one pojačane do maksimuma.

Takav je slučaj bio u duelu Hrvata Borne Ćorića i Amerikanca Stiva Džonsona u 2. kolu Rolan Garosa. Na kraju je Amerikanac došao do pobede posle veoma teške i nezivesne pobede u 4 seta, pa će se u 3. kolu sastati sa 6. nosiocem Dominikom Timom.

Kada je osvojio poslednji poen, Amerikanac je emotivno pao na kolena, a kasnije je u izjavi nakon meča objasnio da je to uradio zbog nedavne smrti oca, koji je preminuo u 58. godini života.

Istovremeno, na drugoj strani mogli smo da vidimo neprimerenu reakciju hrvatskog tenisera, koji je toliko udarao reketom u šljaku da je uništio reket totalno, pa je zaradio i zvižduke sa tribina.

- Samo mi je nedostajao otac. Želeo sam da je ovde i da me prati. Znam da je umro, ali za mene je to jako emotivno. Teško je objasniti. Znam da me gleda odozgo, u tom poslednjem poenu mi je dao snage da završim. Fizički sam dobro, ali emotivno sam u totalnom ludidlu - rekao je Džonson posle meča.

>>> Sve najnovije informacije sa Rolan Garosa pratite ovde!

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Vojvodine dao gol pa se boksovao sa korner zastavicom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA