Troicki posle poraza na RG otkrio lud plan pred porođaj svoje supruge!

 
  • 5

Srpski teniser će nakon eliminacije sa Rolan Garosa bar moći da bude uz svoju suprugu, koja bi uskoro trebalo da se porodi

Vikor Troicki je završio svoje učešće na Rolan Garosu u 2. kolu, nakon što je izgubio od Basilašvilija sa 3:0, nakon tri taj-brejka. Ako nešto može da bude uteha srpskom reketu broj dva, to je činjenica da će biti sa svojom suprugom Aleksandrom neko vreme pre nego što se porodi za desetak dana, što je termin koji procenjuje doktor.

Ipak, pošto u Beogradu nema tranvnatih terena, a Viktor se prijavio za turnir u Štutgartu, i ići će u Nemačku, a bukvalno će direktno sa turnira da dođe u Beograd kada bude dobio poziv supruge o porođaju.

Specijalno za Telegraf iz Pariza, Vuk Brajović

Troicki priznaje da je njegov protivnik igrao agresivnije i da je bio bolji i da je zaslužio pobedu, a ostaje žal što u poslednjem taj-brejku nije došao do seta, kada je imao najveću šansu, jer je osećao da ima snage za preokret.

- Igrao je agresivniji tenis, uvek je imao brejk prednossti, a ja sam se nekako uvek izvlačio i dolazio do taj-brejka, ali u taj-brejku je pogađao sjano i bio je bolji u ključnim trenucima. Činjenica je da sam ja mogao da budem bolji i agresviniji, ali nije mi dao šansu i uvek sam nekako ja bio pri kraju terena, trčao sam više.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Ali borio sam se, nisam se predavao, da sam dobio treći set, osećao sam da sam imao snage za preokret, ali nije se dalo. Možda sam u trećem imao najbolju šansu, krivo mi je, razočaran sam, ali idemo dalje. Tako je u sportu i već sada razmišljam o turnirima na travi - rekao je Troicki, a zatim objasnio i neverovatan scenario koji ga čeka za desetak dana, kada će dolaziti direktno sa turnira na porođaj svoje supruge.

- Razmišljam da igram Štutgart, moja supruga treba da se porodi baš pred kraj Rolan Garosa i početak Štutgarta. Bar po doktorovim navodima to je 9. ili 10. jun. Ne znam, razmišljao sam malo o tome, verovatno ću otići u Šturtgart, čisto da istreniram malo, jer u Beogradu nemamo terene na travi.

- Pa ću da se vratim kad me supruga pozove, pa ćemo videti. Onda ću se vratiti odmah na meč. Verovatno neću moći puno da budem u početku sa bebicom i sa suprugom, ali kad god budem imao šansu trudiću se da dođem i da budem sa njima.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Viktor je spreman za ulogu oca, svestan je da je to nešto najlepše što njemu i njegovoj supruzi može da se desi.

- Jedva čekam tu ulogu. I Aleksandra i ja još nismo svesni šta nas čeka, ali to je nešto najlepše što može da nam se desi. Ja volim decu i radujem se tome. Jako malo je ostalo, iako sam izgubio ovde, idem kod žene da malo budem sa njom, ali neću biti s njom tokom porođaja - rekao je Troicki, kome je žao što nije u prilici da se sastane sa Rafaelom Nadalom, sa kojim bi igrao u 3. kolu da je pobedio.

- Rafa je uvek jedan od glavnih favorita na ovom turniru, krivo mi je što nisam došao u priliku da igram protiv njega - zaključio je Troicki.

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Vojvodine dao gol pa se boksovao sa korner zastavicom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smekerica

    31. maj 2017 | 20:26

    Skim da igras bre,sa rafom??molim te nemoj da se gubis u prostoru,na ovakvim turnirima je dovoljno sto odigras jedan mec !!

  • fegi

    31. maj 2017 | 19:57

    Ma nije moguce..izgubio kazete???

  • Celavi70

    1. jun 2017 | 23:38

    Klasican glumac ! Indijanac ! TIPSA JE CAR za njega ! Bolest ga je skroz vratila na pocetak ali se vraca polako. A ovaj glumac ...maaa..caooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA