Denis Rodman sreo oca posle 42 godine!

 
  • 1

Filander Rodman, vijetnamski veteran, napravio je 29 dece sa 16 žena, sada drži restoran u kalifornijskom gradiću Endžels siti

Nekadašnji nestašni dečko NBA Denis Rodman (51) sreo je oca Filandera Rodmana (71) posle više od 42 godine. Do susreta je došlo na egzibicionoj košarkaškoj utakmici u Manili. Prethodni susret oca i sina desio se u decembru 1969. kada je Denis imao osam godina.

Filander, inače vijetnamski veteran, napravio je 29 dece sa 16 žena u bogatom životnom opusu, pa možda i nije čudno što mu Denis i njegova majka nisu bili prioriteti. Denisova slava malo je promenila Filanderova shvatanja, pokušao je da kontaktira sa sinom 2006. kada je, takođe, igrao revijalni meč u filipinskoj prestonici, ali Denis ga je tad eskivirao.

- Već godinama pokušavam da se vidim s njim - izjavio jeFilander posle susreta, a onda "bum"! Sreli smo se. Bio sam vrlo, vrlo srećan i iznenađen. Bilo je sjajno. Hteo sam da mu objasnim da nisam napustio njega i majku, ali imali smo vremena samo za rukovanje i pozdrav.

Pred kraj meča u kojem je Rodmanov tim, za koji su nastuplili i Skoti Pipen, Horas Grant i Mič Ričmond, pobedio ekipu filipinske lige, tokom tajm auta Denis je uzeo mikrofon i objavio prisutnima da je u dvorani njegov otac, što je izazvalo aplauz. Iako je u autobiografiji napisao da nema nikakav odnos sa ocem, koji ih je praktično napustio kad je Denis imao samo tri godine, sada je ublažio stav:

- Ne mrzim momka koji me je dopremio na ovaj svet - izjavio je na konferenciji za medije pre meča, što je praktično bio poziv Filanderu da se pojavi.

Posle kratkog susreta sa ocem Denis je krenuo da potpisuje autograme. Nedavno je objavljeno da je bankrotirao i da duguje 860.000 dolara na ime izdržavanja bivše žene i dece, pa će gledati verovatno da se pojavi u što više egzibicionih mečeva i da naplati što više autograma dok je još u snazi.

Stariji Rodman danas živi u Endžels sitiju u Kaliforniji gde drži restoran, a skoro pola veka proveo je na Filipinima.

A.Č.

Video: Momenti koji su obeležili 174. večiti derbi a nisu mogli da se vide na televiziji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA