Roma izabrala novog trenera, navijači Zvezde ga dobro pamte

 
  • 0

Nije Grof Božović, ako ste to, možda, pomislili

Roma ni ove sezone nije uspela da prekine vladavinu Juventusa, pa će to pokušati ponovo tamo negde na jesen, ali sa novim trenerom na klupi.

Spaleti će napustiti klub i preći u Inter, a umesto njega, pišu italijanski mediji, brigu o ekipi preuzeće dosadašnji trener Sasuola Euzebio Di Frančesko.

U "igri" za posao bilo je nekoliko kandidata, ali je Di Frančesko "isplivao" kao prvi favorit.

Sasuolo očekuje da dobije određeno obeštećenje za čoveka koji je sjajno vodio ekipu prethodnih godina, i to ne malo. Naime, radi se o pet miliona evra koliko piše u klauzuli ugovora kluba i Di Frančeska u slučaju ponude "treće strane".

Ovaj stručnjak nije nepoznanica Rimljanima s obzirom na to da je sa Romom, za koju je igrao od 1997. do 2001. godine, osvojio i jednu titulu i možda je baš on pravo rešenje budući da zna kako se uzimaju trofeji.

Pre deset godina završio je igračku karijeru, od tada je kao trener vodio Val di Sangro, Virtus Lanćano, Peskaru, Leće i od 2012. godine Sasuolo kog je uveo prviput u Seriju A i sa njim izborio plasman u Ligu Evrope, gde je, kao što je dobro poznato, u minuloj sezoni deklasirao Crvenu zvezdu u dvomeču kvalifikacija.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA