Brazil namučio Drim tim, Šek prozivao na Tviteru

"Možda sam ja prestar pa ne mogu da se setim, ali vi me podsetite - da li je neki od prva tri Drim tima u nekoj takmici bio u zaostatku u bilo kom delu meča", tvitovao Šeil o' Nil posle meča u kom su Amerikanci te u završnici slomili otpor žilavih Brazilaca (80:69)

  • 0

Košarkaška reprezentacija SAD, koja se priprema za odbranu olimpijskog zlata, savladala je Brazil u prijateljskoj utakmici u Verizon centru u Vašingtonu 80:69. Bila je to druga pripremna utakmica Drim tima i mnogo veći izazov za izabranike Majka Križevskog od Dominikanske Republike.

Kako je utakmica krenula, Amerikanci mogu da budu zadovoljni što su uopšte ostvarili pobedu na kraju. Možda su imali tremu što ih je gledao predsednik SAD Barak Obama, ali verovatnije je da su im problem bili Nene, Tijago Spliter,  Anderson Varežao (12p, 13sk) i Marselinjo Uertas koji je zabeležio 11 poena i 13 asistencija.

Lebron Džejms je postigao 30 poena za pobednički tim i tek kad je on zaigrao Amerikanci su preokrenuli vođstvo Brazila od 10 razlike. Kevin Durnat, rođen nekoliko kilometara od Verizon centra u kom je igrana utakmica, postigao je 11 poena, a 10 je dodao Kris Pol.

Inače, još se nije slegla prašina posle izjave Kobija Brajanta da je ovaj tim bolji od originalnog Drim tima, na šta su mu odgovorili Čarls Barkli i Majkl Džordan, a tokom i naročito posle ove utakmice pridružio im se Šekil O'Nil.

"Možda sam ja prestar pa ne mogu da se setim, ali vi me podsetite - da li je neki od prva tri Drim tima u nekoj takmici bio u zaostatku u bilo kom delu meča", samo je jedan od nekoliko Šekovih tvitova na račun aktuelnog drim tima.

Amerikanci u sredu putuju u Evropu, već u četvrtak imaju pripremnu utakmicu sa timom Velike Britanije u Mančesteru, a za vikend se sele u Španiju gde igraju sdomaćinom i Argentinom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA