≫ 

Srbija dominirala protiv Nemačke, a izgubila zbog glupog kiksa uz loše suđenje! (VIDEO)

Peh za Orliće na početku meča, posle je sve krenulo nizbrdo

  • 7

Kadetska U17 fudbalska reprezentacija Srbije   izgubila je od Nemačke sa 3:1, iako je dominirala u prvom poluvremenu u meču na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj.

Orlići Perice Ognjenovića su u 7. minutu primili gol zbog glupog poteza golmana Gordića. On je umesto ispucavanja krenuo da vodi loptu i Nemci su mu je oduzeli, pa je napravio potpuno nepotrebni penal.

To je iskoristio Abučabaka, a onda je počela 30-minutna dominacija bez realizacije. Praktično se sva igra vodila ispred 16 metara Nemaca, Stuparević je driblao i pokušavao, viđena je i jedna stativa, Đerlek je gađao pored gola, a onda je stigla kazna.

U nemačkom stilu, sve je došlo na naplatu, pa je Jeboa okrenuo Pavlovića i matirao Gordića sa desnog boka, a u nastavku je viđena slična priča. Sudija je čak progledao kroz prste golmanu Plongmanu jer je trebalo da dobije crveni karton kada je rukom oborio našeg igrača van šesnaesterca, kada mu nisu uspeli driblinzi. Viđen je samo slobodan udarac, nije bilo ni žutog kartona, a onda je i Matejšak postigao pogodak za 3:0.

Za utehu, iz penala smo postigli gol preko Stuparevića, a meč odluke za dalji plasman Srbija će igrati protiv BiH 10. maja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitez

    7. maj 2017 | 13:18

    SRAMNO SUDJENJE!!!! SRAMNO!!!!!!

  • GdK

    7. maj 2017 | 13:42

    Ma koji bre Perica, on iz lose skole potice, tj. ONI ni fudbalsku skolu nemaju, samo 'kupuju' osobe u tranzitu kroz Srb. .!. XXAAXXAA .!.

  • Robin Hud

    7. maj 2017 | 13:43

    Sta ocekivati od sudije austrijanca, sem da je dvanaesti igrac nemacke reprezentacije ! Toliko o fer pleju koji ovim klincima, pored ostalog, i taj sudija treba da pokaze. Sramota sporta ! Ali, idemo dalje !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA