Karić: Napredak od sledeće sezone u eliti

 
  • 0

Predsednik "čarapana" podsetio da je njegov klub najgledaniji u Srbiji posle Zvezde i Partizana i da će u narednoj sezoni dominirati drugoligaškim karavanom

Predsednik Napretka Goran Karić rekao je danas da očekuje da će klub ove sezone izboriti plasman u Superligu i dodao da su Kruševljani, posle Crvene zvezde i Partizana, imali najveću posetu na stadionu u prethodnom periodu.

- Napredak je u drugom delu prošle sezone imao oko 50.000 posetilaca, dok je Radnički iz Niša zabeležio manju posećenost za oko 10.000, što samo dokazuje da ovaj grad voli fudbal - rekao je Karić.

Podsetivši da su dolaskom u Napredak sponzori renovirali svlačionice i ambulantu, Karić je naveo i da je u toku rekonstrukcija dve upravne zgrade, u kojima se nalazi i trofejna sala, dok se za novinare radi izgradnja savremenog medija centra.

Karić je istakao da su sponzori Napretka spremni da učestvuju u izgradnji kuće fudbala u Kruševcu, u čijoj blizini bi se nalazili i pomoćni tereni sa prirodnom i veštačkom travom.

- Lokalna samouprava može da ubrza ovaj projekat, jer je koristan kako za fudbalere Napretka, tako i za grad koji bi dobio jedan veliki centar u kome bi i drugi sportovi imali određene benefite - kazao je Karić i izrazio spremnost da finansijski pomogne ovaj projekat.

Karić je kazao da je zadovoljan dobrom saradnjom sa lokalnom samoupravom u Kruševcu i dodao da je od novog rukovodstva grada dobio pozitivno mišljenje o realizaciji ovog projekta.

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA