Šteta što ovo nije namerno uradio, bio bi to jedan od najlepših golova u Evropi (VIDEO)

 
  • 0

Milan sve dalje od Evrope naredne sezone

Milan je ponovo kiksnuo, Bolonja je rasturila Udineze, Sasuolo ubedljiv protiv Empolija, kao i Palermo protiv Fiorentine... Ovako bi mogao da izgleda skraćeni pregled utakmica 34. kola Serije A, koje su odigrane u terminu od 15 časova.

Rosoneri polako gube trku za Evropu, pošto su još jednom kiksnuli, ovoga puta na gostovanju Krotoneu, koji se grčevito bori za opstanak. Trota je već u 8. minutu postigao gol za domaću ekipu, dok je Paleta u 50. minutu izjednačio.

Do kraja meča nije bilo golova, pa je Milan ostao na pet bodova manje od mesta koje vodi u Ligu Evrope.

Bolonja je bila ubedljiva protiv Udinezea i slavila je sa 4:0, a meč je obeležio Destro koji je postigao dva gola. Drugi je bio posebno lep, jer je isprva delovalo da je napravio fintu pred golom i gurnuo loptu pored golmana iz gostiju, međutim, ipak je jasno da je lopta zakačila čuvara mreže, nakon čega ga je napadač Bolonje obišao i ubacio loptu u praznu mrežu.

Sasuolo je slavio protiv Empolija na gostovanju sa 3:1, je Empoli i dalje četiri boda van opasne zone, pošto je Krotone osvojio bod protiv Milana. Kijevo je slavio protiv Đenove sa 2:1, a rezultat je možda mogao da bude i povoljniji za Grifone pošto je Simeone promašio penal.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA