Kakav li će ovo derbi da bude? Evo koji skauti dolaze na Marakanu, koliko navijača se očekuje i kakvo je interesovanje stranih medija

 
 ≫ 
  • 7

Donosimo vam saznanja vezana za interesovanje o 154. večitom derbiju

Navijači Zvezde i Partizana sada već broje sate do početka 154. večitog derbija, koji je na programu u utorak od 17.30. Ovaj duel mogao bi i da odredi novog šampiona Srbije, ali za sada nije toliko veliko interesovanje kao što bi utakmica ovakve važnosti trebalo da donese.

Prema saznanjima Telegrafa, nema velike pomame za kartama i one se prosečno prodaju, a prema ovom tempu očekivanje je da bude između 25.000 - 30.000 gledalaca na tribinama Marakane.

>>> Dva gola sa večitih derbija koja su najviše razbesnela Grobare i Delije: Toliko, da se o njima i dan danas priča! (VIDEO)

Ipak, treba uzeti sa rezervom sve ovo i zbog toga što su uskršnji praznici, pa su i mnogi studenti otišli van Beograda, a upravo oni su dobar deo fudbalske publike. Nije nemoguće i da se prodaja karata ubrza na dan utakmice, mada je nepovoljna vremenska prognoza i najavljuje se kišovito vreme i to bi takođe moglo da utiče na posetu.

Takođe, nema ni velikog interesovanja stranih medija, ali i skauta evropskih klubova. Kako saznajemo, nema ni mnogo stranih akreditovanih novinara, brojka se kreće oko 30, što za derbi ovakve važnosti nije preterano mnogo.

Biće novinara iz Rusije, Italije, Nemačke, Mađarske, Rumunije, ali će cela bivša Jugoslavija drhtati uz derbi, pošto Arena prenosi za sve zemlje iz nekadašnje zajedničke države.

Skauti velikih evropskih klubova nisu čekirali karte za dolazak na derbi. Velikih imena neće biti, ali se očekuje da pojedini klubovi iz Primere imaju svoje agente, očekuje se i dolazak Nemaca, Belgijanaca, kao i predstavnika Olimpijakosa.

(Telegraf.rs)

Video: "Ovim završavamo špansku sapunicu...": Čović prokomentarisao situaciju oko Petruševa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 17. april 2017 | 18:25

    Шта да гледају ти скаути?да ли је аут линија стварно аут линија или се игра до рекламе?

  • ДР

    17. april 2017 | 17:49

    И на крају,Генчерибирли......

  • Hej-hej

    17. april 2017 | 21:54

    Jos da imaju sta da vide...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA