NEOPISIVA TRAGEDIJA: Vodio je reprezentaciju ka prvom Mundijalu, pevao sa sinom u kolima, a onda je brutalno ubijen (VIDEO)

 
  • 0

Enrikeza i dalje oplakuju u zemlji posle strašne tragedije

Panama i dalje oplakuje Amilikara Erikeza, koji je ubijen u nedelju Nuevo Kolonu. Fudbalski reprezentativac, koji je za nacionalni tim odigrao čak 75 mečeva, brutalno je ubijen u pucnjavi.

>>> Misterija surovog ubistva fudbalskog reprezentativca: Uhapšena trojica maloletnika, pronađena četiri pištolja! (VIDEO)

Bio je heroj svoje zemlje, koju je vodio ka prvom Mundijalu u istoriji. Panama je u Konkakaf zoni kvalifikacija na 3. mestu, sa bodom prednosti ispred SAD-a, koje vodi direktno na Svetsko prvenstvo.

Enrikez je bio jedan od lidera reprezentacije, a sada se mediji u njegovoj državi osvrću na izjave o njegovom snu da odvede Panamu na Mundijal, koje posle tragedije mnogima teraju suze na oči.

- Nikada u istoriji nismo imali veću priliku da odemo na Svetsko prvenstvo, a meni je ovo poslednja prilika u karijeri da uživam u plodovima svega onoga za šta sam se mukotrpno borio svih ovih godina. San snova mi je da igram na Svetskom prvenstvu, a mi ćemo ga sada ostvariti - rekao je Enrikez pre mesec dana u razgovoru za sajt FIFA.

Takođe, na interenetu se masovno deli njegov snimak sa Instagrama, koji je objavio samo nekoliko dana pre smrti, kada je sa sinom pevao u kolima.

Enrikez je imao nekoliko prostrelnih rana i u bolnici nisu uspeli da ga reanimiraju nakon nekoliko sati borbe za njegov život.

Nakon ubistva Enrikeza, vlada je naložila raciju u kojoj je pretreseno nekoliko kuća a u pritvoru je zadržano sedam osoba, od čega su tri maloletne, takođe su zaplenjena i četiri pičtolja.

(Telegraf.rs)

Video: Ajzea Kenan se iznenadio kada je čuo vest o Petruševu: "Stvarno? Nisam imao pojma do sada..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA