Ronaldo hteo da zada "smrtonosni" udarac Špancima

 
  • 0

Prema rečima Nanija, portugalskog reprezentativca koji nije u dobrim odnosima sa nekadašnjim saigračem iz Mančester junajteda, Ronaldo je zbog egocentrizma tražio da šutira poslednji penal u polufinalu protiv Španije

Portugalski novinari uspeli su da odgonetnu "tajnu penala" u polufinalu nedavno završenog Evropskog prvenstva, kada su njihovi fudbaleri izgubili od Španije. Podsetimo, dva promašena penala Portugalce su koštala eliminacije, a u prva četiri izvođača nije bilo Ronalda.

Mnogi su pretpostavljali da je Paulo Bento, selektor reprezentacije, poslednji udarac namenio Kristijanu Ronaldu, ali su sada došli do informacija da je Ronaldo insistirao da šutira peti kako bi Portugal poslao u finale.

- Trebalo je da šutiram peti, ali smo, na nesreću, promašili dva - rekao je Ronaldo i dodao:

- Ponekad šutiram prvi, nekada drugi, treći. U meču protiv Španaca sam se složio da probam kao peti.

Ništa sporno ne bi bilo da njegov kolega iz reprezentacije i nekadašnji saigrač iz Mančester junajteda, Nani, nije izjavio za jedan lokalni dnevnik da je CR7 "tražio da bude taj koji će Špancima zadati smrtonosan udarac".

Ronaldo jeste egocentričan, ali izjavu Nanija, igrača sa kojim ni u Mančesteru nije imao "prijateljski odnos", treba uzeti sa rezervom.

(Telegraf.rs)

 

Video: "Pešić može da nastavi svoj rad, tu nema spektakla": Čović govorio o poziciji selektora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA