≫ 

Ibrahimović ''ugasio svetlo'' u Sanderlendu, fenomenalan meč Evertona i Lestera (VIDEO)

Junajted rutinskom pobedom gurnuo Sanderlend ka Čempionšipu

  • 0

Na stadionu "Svetlosti" - pomračenje za Sanderlend. Mrak.

Svetlo je ugasio Zlatan Ibrahimović sa golom i asistencijom u rutinskoj pobedi Mančestera protiv "crnih mačaka" od 3:0 čime je sada samo teorija kao nada ostala da tinja za navijače Sanderlenda da se njihov tim može spasiti najgoreg scenarija.

Kako sada deluje, vrlo teško...

Sedam kola pre kraja ekipa Dejvida Mojesa "zakucana" je za dno tabele sa 20 bodova, čak deset manje od prvog tima "iznad crte" Hala.

Stvari su loše krenule po domaći tim na isteku pola sata igre kada je Ibrahimović, kao na malom fudbalu, odigrao simultanku sa odbranom Sanderlenda. Najpre se autoritativno zagradio u prijemu lopte, a onda varkom tela fintirao čuvara, posle čega je usledio hirurški precizan udarac u dalji ćošak gola golmana Pikforda.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

Sanderlendovo popodne iz košmara nastavilo se sa crveni kartonom Sebastijana Larsona kome je sudija Krejg Pouson možda i prestrogo pokazao put u svlačionicu zbog prekršaja nad Ererom. Bio je to i trenutak kada verovatno niko živ na stadionu nije verovao da "crne mačke" mogu ugroziti pobedu gostiju.

Bapš tako je i bilo.

Pobedu Junajteda u nastavku potvrdili su Mhitarjan i Rašford, kome je Ibrahimović idealno pripremio priliku iz koje ovaj nije "smeo" da promaši.

Everton i Lester su odigrali meč za pamćenje, a domaći tim je slavio posle preokreta rezultatom 4:2.

U prvih 10 minuta viđena su tri gola, a Lester je vodio sa 2:1. Na poluvreme se otišlo s rezultatom 2:2, da bi Lukaku i Jagelka doneli tri boda Karamelama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA