Džikić pretpostavlja zbog čega su se košarkaši Partizana opustili, izjava trenera Cedevite može da raduje Zvezdaše

 
  • 19

Trener crno-belih čestitao protivniku na trijumfu, dok je Mršić dao loše prognoze za Cedevitu kada su u pitanju povrede Boutrajta i Arapovića

Partizan nije uspeo da napravi podvig u Zagrebu, gde je poražen od Cedevite u majstorici polufinala ABA lige sa 87:78. Iako su Hrvati bukvalno od starta utakmice igrali bez svog najboljeg strelca, pošto se Rajan Boutrajt povredio već u prvom minutu meča, crno-beli to nisu iskoristili.

>>> Hrvat hteo da ponizi Partizan 5 sekundi pre kraja: Pogledajte skandalozan potez koji je umalo izazvao tuču košarkaša (VIDEO)

Iako bi to trebalo da bude prednost crno-belih, njihov trener Aleksandar Džikić smatra da je možda i povreda najboljeg igrača Cedevite uslovila opuštanje njegovih igrača do kraja meča.

- Možda je povreda Butrajta vodila do opuštanja mojih igrača, ipak je on najbolji igrač Cedevite. Čestitam im na prolasku u finale - kratko je poručio Džikić nakon meča.

Trener Cedevite, Veljko Mršić, istakao je da je bolja ekipa prošla u finale, ali je rastužio navijače svog kluba prognozom povreda Boutrajta i Arapovića, za koje je rekao da su verovatno završili sezonu, pa je sasvim sigurno da neće igrati ni finale protiv Zvezde ili Budućnosti.

- Pokazali smo da smo bolja ekipa od Partizana i zasluženo smo prošli dalje. Bez obzira na nesreću, povrede Boutrajta i Arapovića, momci su povukli ua njih i u odličnoj atmosferi došli do pobede. Musa je bio na hlađenju, ali znao sam da će biti naš džoker. Boutrajt i Arapović su verovatno izgubljeni do kraja sezone. Više ćemo znati u ponedeljak nakon pregleda - rekao je Mršić.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović nastavlja karijeru i nakon Pariza: Otkrila šta je značila misterizona poruka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звездa €^®®¥¥£©

    2. april 2017 | 22:13

    Ја претпостављам да су се опустили што им је ове године сезона купања почела још у априлу. Нико им не може забранити кад ће се брчкати.

  • ★✩PAOK-Partizan-CSKA✩★

    2. april 2017 | 22:11

    Dobro, idemo dalje, braćo Gtobari! Svakako smo ovu igricu prešli. Neka drugih da se malo lome. Ali, džaba im svima, Partizan ima ovaj pehar, ostali mogu da ga sanjaju samo, ha, ha, haaa...

  • PAOK

    2. april 2017 | 22:12

    Idemo dalje. Zato pevamooo: Gavri munja, gamo ton vromo Pirea...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA