Iskreno, nisam očekivao da ćemo odmah da uzvratimo: Šta je Vujaklija poručio posle prvih golova za Zvezdu? (VIDEO)

 
  • 0

- Za moju psihu je bilo najbitnije da što pre dam gol - poručio je napadač crveno-belih

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom terenu subotički Spartak 2:1 u utakmici 28. kola Superlige Srbije.

Prvak Srbije i lider šampionata poveo je posle samo 80 sekundi golom Srđana Vujaklije, izjednačio je Ðorđe Ivanović u 54, da bi ubrzo nakon toga napadač crveno-belih sa novim golom postavio konačan rezultat.

- Ovo mi je bio prvi put da se nađem u startnoj postavi Crvene zvezde. Postigao sam dva gola i mislim da sam na najbolji mogući način iskoristio priliku. Možda sam mogao da postignem i još neki, ali šef je odlučio da me izvede iz igre ranije. Mislim da je publika imala šta da vidi, svih 90 minuta se igralo dobro. Ovo su veoma važna tri boda u borbi za titulu - rekao je Vujaklija posle meča.

- Za moju psihu je bilo najbitnije da što pre dam gol, i zbog toga mi je rani gol došao kao kec na desetku. Posle smo primili nezgodan gol, i iskreno, nisam očekivao da ćemo odmah da uzvratimo. Međutim, Kanga me je dobro pronašao i uspeo sam po drugi put da se upišem u strelce. Golovi mi mnogo znače. Nadam se da ću početi i u Kupu i da ću nastaviti seriju. Golove posvećujem svojoj porodici koja mi je uvek velika podrška - rekao je Vujaklija.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Video: Prelep gol Gluščevića ukrasio pobedu Radničkog protiv Jedinstva, pogodak je prava majstorija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA