Alan Džagojev najbliži transferu u Totenhem

 
  • 0

Otac sjajnog ruskog fudbalera prizao da je londonski klub pokazao najviše interesovanja za njegovog sina i da je vezista blizu odlaska iz CSKA

Ruski plejmejker Alan Džagojev već godinama važi za jedan od najvećih evropskih talenata. Na minulom evropskom prvenstvu vezista CSKA je dokazao klasu postigavši tri gola u tri meča. Time je još više podgrejao interes bogatih evropskih klubova za njega. Pre nekoliko godina je Predrag Mijatović hteo da ga dovede u Real Madrid, a sada su najviše interesa pokazali engleski klubovi. Žele ga Arsenal, Everton i Totenhem. To je potvrdio i otac 22-godipnjeg fudbalera.

- Ne znam da li će Alan ostati u CSKA. Postoji interes Totenhema i još nekih klubova. Ali ne sme ništa na brzinu da odluči. Neka se seti primera Jurija Žirkova koji je takođe bio u fantastičnoj formi kada je prešao u Englesku, gde su ga prikovali za klupu Čelsija - rekao je Džagojev senior.

Rus bi mogao da bude zamena za Luku Modrića, oko čijeg potpisa rat vode Real i Čelsi. Čeka se da Totenhem sutra promoviše novog trenera Andrea Viljaša Boaša i da krene u realizaciju planova za prelazni rok.

Video: Umalo tuča igrača Vojvodine i Novog Pazara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA