Kakve reči poštovanja trenera Milana za Mihajlovića, i to zbog Donarume!

 
  • 0

Srpski stručnjak je u oktobru 2015. godine, na iznenađenje mnogih, tada 16-godišnjeg golmana stavio ispred mnogo iskusnijeg Dijega Lopeza

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Trener fudbalera Milana Vićenco Montela odao je priznanje svom prethodniku na klupi "rosonera" Siniši Mihajloviću na tome što je imao hrabrosti da pruži šansu tinejdžeru Ðanluiđiju Donarumi i tako stvori vrhunskog golmana za naredne dve decenije.

Srpski stručnjak je u oktobru 2015. godine, na iznenađenje mnogih, tada 16-godišnjeg Donarumu stavio ispred mnogo iskusnijeg Dijega Lopeza, što se kasnije ispostavilo kao sjajan potez.

>>> Sa 18 godina nekima je već bolji od Nojera: Zašto je Donaruma budući najbolji golman sveta?

- Sve zasluge pripadaju Siniši jer je imao hrabrosti da na gol stavi 16-godišnjeg čuvara mreže. Siguran sam da će postati najbolji golman sveta, ali trenutno to mora da radi u dresu Milana kako bi iskazao pun potencijal - rekao je Montela za Premijum Sport.

Donaruma je stigao da brani i na dva meča reprezentacije Italije, a očekuje se i da sutra bude na golu u prijateljskoj utakmici protiv Holandije.

Naslednik Ðanluiđa Bufona skrenuo je pažnju mnogih klubova, poput Juventusa i Mančester Sitija, koji je čak spreman da ponudi 150 miliona evra za njega.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA